maanantai 17. helmikuuta 2014

Wanhat tanssit ja kuvankäsittelyohjelmat

Kyllä on kiirettä pitänyt.Tyttöni tanssi wanhana kauniisti helmillä ja kiiltävillä timanteilla koristellussa korallin värisessä puvussaan. Hiukset kauniisti kiharalla ja tietenkin komeana vieressä poikakaverinsa.
Olimme kaikki kynnelle kykenevät katsomossa ja kamerat räiskyi. Aah kyllä oli kaunista, saas nähdä koska pääsen katsomaan seuraavan kerran prinsessa pukuja tyttärenieni päällä. Toivoa on ilmassa että sekinpäivä tulee. Vink vink vanhemmalle kaunottarelleni.
Lauantaina pääsin ristiäiskuvauksiin, niitä oli siis kahdet , toisissa ristiäisissä olin väärässä kirkossa. Kyllä harmitti ,sillä ei ollut puhelinnumeroa ja nämä kuvattavat eivät huomanneet kuvaajan poissaoloa tarpeeksi ajoissa.
Olympialaisia on kaseltu joka lajia. Ja aivan järkyttävää oli myös huomata että mun kuvankäsittely ohjelmat oli vanhentuneet tai viallisia. Aboden sivuille siis ja kas siellä oli tarjous lightroom 5.3 ja photoshop cc yhteishintaan vuokrattavana. Ja sitten tilaamaan. Eihän se toiminut vieläkää.Tietokoneen  palautusta ym . Lopulta tuttuni huomasi ahdinkoni ja pienillä ohjeilla sain kaikki toimimaan voin mennä nukkumaan suhteellisen rauhallisena. Huomenna hammaslekuri kääk!!! Myöhemmin lisää tansseista ja valokuvien kera. Alla uudet ohjelmani.


Photoshop CC

Photoshop on digitaalisen kuvankäsittelyn ja muokkauksen alan standardi, joka tuo käyttöön ammattikäyttöön soveltuvia monipuolisia retusointityökaluja ja sisältää tehokkaita muokkaustoimintoja, jotka on suunniteltu käyttäjien innoittamista ajatellen.

Lightroom 5

Lightroom mahdollistaa digitaalisten valokuvien muokkauksen Photoshopin laajaa toimintovalikoimaa selaamatta. Se tuo valokuvaajien käyttöön tarkkoja työkaluja, joiden avulla he voivat käsitellä kuviansa tehokkaasti, mutta silti tuoda niiden parhaan puolet esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti