tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lenkkaripulma

Tarviin itselleni lenkkarit, tiedättekö , kun pienenä melkein aina oli ulkoilukenkänä jonkin sortin lenkkarit. Mulla oli adidasta ja sitten ihan ilman merkkei olevia, oli myös reebokit ym.
Merkilliset  olivat vasta nuoruusiällä, kun ei kelvannut enää sellaiset ns.anttilan lenkkarit. 
Anttilakin siis tänä päivänä myy todellakin merkkitavaraa, mutta silloin oli kuin olisi ostanut jostain aholaidasta halpiskengät.

Lenkkarit reuman kipeyttämille jaloille? Kunnolliset tukevat ja kivannäköset. Menin sitten erilaisille nettisivuille selailemaan lenkkareita, ohhoo, niin paljon että rajasin merkin lasteni ja siskon tytön suositteluni mukaan, NIKEen .
No värejä on siis niin paljon tänäpäivänä, että ennen oli vain valkoisia lenkkareita , että meinas iskee haluankaikkihetijokaistaväria.

No katselin hintoja sitten myös selvittelin mihn tarkoituseen ne olisi, ja mitä tarkottaa paljasjalkalenkkarit ym..


Alla gollaasi minun vallinnoista, kaikki nämä olivat kuntoilu ja juoksulenkkareita. Miksi siis en katsellut kävelyyn tarkoitettuja, siitä syystä etä näissä on parempi iskunkestävyys, joka saattaa olla kultaakin kalliimpi sillä hetkellä kun kävelen edes 100m kipeytyneellä jalalla.





No minun valintani oli kuitenkin tarjouksessa oleva ja just oikea kokokin 




Nyt vielä pitää odottaa että posti tuo sen ja ovat oikean kokoiset ja pääsen uloskin. Kevät rynnii nyt todenteolla tänne meillekkin. Mikäs sen mukavampaa kuin odotella kunnon ulkoiluilmoja ja ehkäpä pientä kaveria seuraksi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti