tiistai 18. maaliskuuta 2014

Luvannut en sulle ruusutarhaa...


Uskomatonta mutta  niin totta, ihmettelin väsymystä ja jatkuvaa huonoa oloa, siis enemmän kuin normaalisti. Myös käteen tuli outoa kivun tunnetta ja myöhemmin ihmeellistä kutiavaa ja aristavaa ihottumaa. Parin päivän katselemisen js ihmettelyn jälkeen katselin netistä, mikäs mua voisi vaivaa, niin kas osui ja upposi VYÖRUUSU.
on muuten erittäin inhottava ja epämielyttävä vitsaus. Peijakseen siskoni kanssa ja sama diagnoosi välittömästi. Virukseen jotkun lääkkeet ja kipulääkettä lisäks.
Vyöruusu on vesirokkoviruksen aiheuttama ihotauti. Sen yleisin oire on kivulias punainen ihottuma (ihomuutokset). Melko tavallisia ovat myös kihelmöinti, kutina, polttelu ja tunnottomuus. Muita mahdollisia oireita ovat kuume, kylmät väreet, pahoinvointi, päänsärky ja väsymys.
80 prosentilla potilaista ensioireena on kipu, joka alkaa 1–8 päivää ennen ihottumaa. Ihorakkuloiden määrä vaihtelee muutamista satoihin. Niitä ilmaantuu usean päivän, joskus jopa viikon ajan. Muututtuaan ruviksi, rakkulat parantuvat kuukaudessa.

Nyt sitten piristin itseäni kuvien maalamisella, siis sanan varsinaisella merkityksellä, ja runoja ne pitää ihmisen järissään, tai minut .. hyvää tiistaita eteenpäin käy elävän mieli.
PS, mulla oli Helmikoira kylässä tän päivän <3 kuvia myöhemmin










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti