torstai 30. tammikuuta 2014

Ihanaaa!

Heräsin tänä aamuna levänneenä, kävelin portaat ylös, aivan kuin normaalit ihmiset. En niinkuin 2v joka kävelee askel kerrallaan toinen jalka ensin.
Nukuin yön super huonosti.
 4,30 kun ukkelin kello soi, olin nukahtamaisillani, sillä pelästyin kellon herätysääntä. Loppujen lopuksi  heräsin puol kakstoista, aivan uudestisyntyneenä, päässä tuntui iloiselta ja reippaalta. Ohho!!!
Siivosin into piukeena vessan ja pesin lattiat. Keitin kahvii ja ihailin taas kukkia.


Noi neilikat kukkii ja kukoistaa toista viikkoa, mutta tulppaanit oon vaihtanut sinä aikana parikin kertaa.
Huomenna on taas perjantai, päivät kuluu sukkelaan. Kevättä kohti, tosin huomiseksi on luvattu lumisadetta.
Niin tästä mun reippaudesta, en tiedä josko rautalääkkeet olisivat alkaneet vaikuttaa, vai olisko ne piikit mitkä sain pistettyy vihdoin. Yleensä on lämpöä kaiket päivät, tänää mittari näytti normaalia 36,4.

Alhaalla vielä kuva Iittalan kastehelmi kynttilälyhdystä. Mulla on niitä kolme, kaks sinistä ja yks läpinäkyvä, himoitten keltaista kevääksi ja mahdollisesti vaaleanpunaista. Tosin kelpaa mulle muutkin värit :D Täytyy lähtee äidin kanssa tutulle Iittala retkelle, eiköhän sieltä tartu mukaani niitäkin. Keräsin kivituikkuja aikoinani, niitä on jos jonkinmoista väriä, mutta yks lemppari, punainen on kulkeutunut johonkin ja sitä ei sitten löydy mistään. Varmaan se on elämänkiertokulkua se.

Haluaisin vielä ne Iittalan Nappulat, ne on todela hauskat ja yksinkertaiset sisustusjutskat. Tietty paljon muutakin kivaa olisi kiva hankkia kevääksi. Huomenna vois katsella kivoaja vaihtoehtoja ja inspiraatiokuvia.
Nyt kyllä Revolution subilta.

 Hyvää iltaa <3
 Ja kauniita unia ja unen virkistystä ja herätyksiä huomenna taas.




kivoja kirjaimia, likkani alkukirjainkin

Ja toisen likkani kirjain :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti