torstai 23. tammikuuta 2014

Tavallista puhinaa..

Joskus tuntuu kun herää, että päivästä tulee ihan tyhmä, eikä siitä yleensä tuu sen kummempaa , kun tuolla ololla herää.
Kaikesta huolimatta päivästä tuli ihan kiva, vävypoikani piipahti kahville ja jäi pelaamaan angry birdsiä meidän kanssa. Siitähä tuli oikea taistelujen tanner, kun vuoronperään haukuttiin toisiamme ja epäonnistuneita pelivuoroja. Hahahhaha!

Päikkäritkin tuli tarpeeseen taas, väsymys ei vielä ole päästänyt irti otteestaan, vasta kyllä kolmepäivää oon syönyt rautatablettei.
Koirien kanssa mäelle ja hyyyr nyt oli kylmä, paitsi jaloista, sillä todellakin Sorelin saappaat on lämpimät-

Kuvasin muuten myös,  eilen saamaani kelloa, jonka heräteostoksena tilasin Stockmannilta, hopeinen, aika magee kello.Se oli kuitenkin aika pieni. Jotenkin kuvittelin sen halkaisijan ainakin puolmetriseks, mutta se olikin n.30cm.
Siihen saa jotain asioita roikkumaan, hmm... sellasilla klipseillä. En kyllä nyt iha heti siihen muistilappui laita, mutta seinällä se on, tosin eripaikassa kuin suunnittelin. Otin kuvia siitä ja voin laittaa ne myöhemmin taas tänne. Tänään taas lemppariohjelmia, nyt vuorossa Revolution klo 22 subilta











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti