perjantai 17. tammikuuta 2014

Perjantai pölinöitä

Noin, flunssa on ja pysyy.
Tyttäreni mielestä, en ulkoile tarpeeksi ja flunssa on seurausta siitä. Mielestäni kyllä toinen tyttäreni on osallisena poikaystävänsä, vai pitääkö jo puhua avopuolisonsa kanssa , tässä flunssassa.
Olivat täällä "hoidossa" ja kas kuumetta kummallakin.. eri päivinä tietty, että taatusti tuun kipeeks ;DD haha !
No vitsi , jokatapauksessa reumalääke on jäänyt laittamatta, ja huomaan sen kyllä oikein hyvin, normi polvisärkyjen lisäksi lonkkani ja ranteeni ovat kipeät, väärä liike aiheuttaa huutoa. Ihmettelen kovasti, miksi tramaliini myrkyt ja panadolit ym arxoksiat eivät auta?
Saattaa olla, että maksani huutaa punaisena, nyt ilman viiniä.
Ehkäpä mä oon sitten saanut jo kunnon toleranssin niihin. Tuntuupa muuten kamalalta, olla niin täynnä lääkettä ettei mikään vaikuta enää, paitsi huonoon yöuneen.
Olen ihmeellisessä nukkumisvalvetilassa.

 (Toleranssi tarkoittaa jonkin päihteen runsaan käytön jälkeen siihen muodostuvaa sietokykyä, joka kasvaa sen mukaan miten usein ja miten paljon päihdettä käytetään.)



Uudet tulppaanit koristavat pöytää








hölönpölö taso






Balettitanssija, ihan kuin tyttäreni

No se siitä ruikutuksesta, minulla on uusia kukkia kuvasin niitä , samalla sain kuvata tyttäreni, joka siis asuu vielä kotona ja oli lähdössä länkkäriteema juhliin.

Elämäni riemuhetkiä. Joku päivä taidan tehdä kunnon postauksen aiheesta kamerani ja minä, siihen sisältyy niin paljon, ettei sitä  tällei pintahipaisulla saa kirjoitettua. Samoin muutkin aiheet tulevat vielä enemmän esille, kunhan nyt opin tähän Bloggaajan systeemiin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti