maanantai 27. tammikuuta 2014

Kukkia




Tänään vielä innostuin vähän siivoamaan ja laittamaan kuvia ja kukkia järjestelemään, miten kauniisti kaikki sopii keskenään, tulppaanit ja neilikat. Kesällä kerään kimppuja, joissa kukkia ovat rikkaruohotkin, aah sitä kukkien määrää, kun minä ja kohta 80v äitini taaperramme mökillä tien reunoja ja keräämme kaikki kukat mitkä saamme. Ojaan meistä ei pääse kumpikaan, mutta viereen päästään ja ne sitten taitetaan matkaan ja teemme kimppuja joka pöydälle ja vessaankin.
Ennen vanhaan kun päästiin kumpikin vielä kävelee, mulla ei ollu reumaa haittana ja äidilläni ei ollut polvi ja selkäsärkyjä, menimme metsään, josta löysimme kasan kieloja.
Huumava tuoksu. linnut lauloivat ja linnut lauloivatkin kovaa, Hauskaa sillä pian mekin juoksimme kovaa, niillä oli pesä siellä ja me olimme vihollisia ja linnut ottivat kontaktia meihin hyvinkin vihaisesti ja hyökkäämällä päällemme.
Saimme sentään kieloja matkaan. Voi sitä mekastuksen määrää, kun sieltä rynnimme kuin norsut pois.
Kukkia, kukkia, ne tuottavat niin paljon iloa ihmisille. Minkä takia ne maksaa ihan tosi paljon. Kesällä sitten voi hakea luonnosta kaiken mikä kukkii, kaunein kukka on se joka kukkii parhaillaan. Tosiasia on myös se, että Metsäkurjenpolvi, Lemmikit on minusta niin kauniita, (lempikukkia) Sireenit ja Kielot, Juhannusruusut ym tuoksuvat tietenkin myös, Tuomikin.
Kevään tullessa rakastan narsissei, en sentään niinkuin äitini, mutta tulppaanit ja myöhrmmin orvokit heti, kun lumet sulaa olisi saatava purkkeihin. Tässä on vielä aikaa siihen, mutta tuli jotenkin mieleen, noista tulppaaneista ja neilikoista, tulppaanit ja koivunoksat, jotka vihertää.
No joo, jatketaan nyt talvessa vaan. Talvikin on ihanaa.. nyt  tv:n katseluu, tuota Panttivangit sarjaa josta just putosin kärryiltä. Hyvää iltaa ja Yötä!


 Huomenna on taas hyvä päivä










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti