maanantai 27. tammikuuta 2014

Runoja ja kuvia ja valitusta



Runoja ja kuvia, minun oikein ihana harrastus, runot ja kuvat. Niin ja kalenterit ja kynät, intohimoja .. kalentereitakin on nyt kaks kun näin toisen kaupassa ja en ikinä ollu nähnyt ihanampaa, joten kerroin siitä tyttärelleni, joka ostikin sen  mulle joululahjaksi. Sinne kirjoitan aina runoja ja mietteitä, omia ja muidenkin. Toinen on niinku työkalenteri, ihan kuin olisi oikein paljonkin työtä, sairaseläkeläisellä.
Kyllä tietty jotain kuvauksia on ja niitä sitten pistän ylös, tai lääkäriin menon tai milloin mitäkin "tärkeetä"

Äsken tein makaroonilaatikkoa, kuvasin taas kotiani, illemmalla laittelen varmaan kuvia. Kyllä välillä on järkyttävän tylsää, ei mitään tekemistä, mitään odotettavaa, lonkat tuntuu lähtevän paikaltaan, samoin polvet. On niiku vanha olo, ihan kuin elämän hauskimmat hetket olis menneet jo, ihan kuin mitään ei olisi tulossa.
Oikeesti en oo ees vanha, lapset on isoja ja nyt olisi omaa aikaa,niin plääh .. mitä muka tekis? Kaikkeen kivaan tarttis saada rahaa, ulkomaille jos säästäis ja lähtis, niin yksinkö sinne menisin? Normaalit ihmiset on töissä, ja pelkkä ajatus lentokoneessa yli kolme tuntii istumisesta alkaa särkee paikkoi..
Koskahan mä niinku piristyn, kohta viikko rautalääkkettä syötynä, varmaan huomenna on hyvä jo. Sitten, kun muka on tylsää ajattelen, että oompa mä paha ihminen,  toisilla kauheesti kipuja ja sairauksia ja nälän hätää ym . 
Eli vali vali kirjoitus tästä tupsahti. No laitellaan ihanii kuvii illalla niin jos ne piristää, ainakin kukat :D Ja vaikka runokuvatkin




   

       

      

      









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti